خبرگزاری رسا ـ پایگاه«عاشق مسیحم، ولی چرا مسیحی نیستم؟ »، از پایگاه های فعال در زمینه آشنایی و نقد مسیحیت است که در فضای مجازی به فعالیت می پردازد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پایگاه «عاشق مسیحم، ولی چرا مسیحی نیستم؟ »، از پایگاه های فعال در زمینه آشنایی و نقد مسیحیت است که در فضای مجازی به فعالیت می پردازد.
بر اساس این گزارش، این پایگاه از موضوعات مختلفی همچون آشنایی با ادیان، اشکالات علمی کتاب مقدس، انجیل یوحنا، تبلیغات مسیحیت، حقوق زن در مسیحیت، خدا در مسیحیت، دانشمندان مسیحی، شخصیتهای مسیحی و عقل و ایمان در مسیحیت تشکیل شده است.
همچنین این پایگاه دربردارنده مطالبی درباره عهد قدیم، فرق انحرافی، فرقه شناسی مسیحیت، فیلم شناسی، کتاب مقدس، مراسم و آیینهای مسیحی، مسیحیت شناسی، مقایسه کتاب مقدس با قرآن، منابع مسیحیت شناسی، نقادی کتاب مقدس، نرمافزارهای مسیحی، نرمافزارهای اسلامی، نومسلمانان و پیامبران در کتاب مقدس است.
در گوشه سمت راست این پایگاه، آخرین مطالب، آخرین نظرات، برچسب ها و آرشیو مطالب به همراه فهرست مطالب به ترتیب پربیننده ترین به چشم می خورد، همچنین خواندنیها، دیدنیها و شنیدنیها از سراسر دنیا، مطالب میانی این پایگاه را دربر می گیرد.
در یکی از پست های این پایگاه با عنوان «اشتباه علمی کتاب مقدس در حرکت زمین » می خوانیم: «کوپرنیک (کپرنیک ، کوپرنیکوس ، Copernicus ، به لهستانی Mikoaj Kopernik و به آلمانی Nikolaus Kopernikus) اخترشناس برجسته قرن شانزدهم میلادی که پیشتر خود کشیش بود ، کشفیات جالب توجهی در زمینه اخترشناسی داشت ؛ اما از ترس تکفیر شدن و در نتیجه سوزانده شدن در دادگاه تفتیش عقاید جرأت ابراز نظریات خود را نداشت (دادگاه تفتیش عقاید بعدها نام خود را به اداره تجمع برای علوم اعتقادی تغییر داد و پاپ بندیکت شانزدهم با نام اصلی ژوزف آلوس راتزینگر که اهل آلمان است، پیش از این که پاپ شود و زمانی که اسقف بود ، مدتی مسئول همین اداره بود. در این اداره بین یک تا ده میلیون انسان زنده زنده سوزانده شدند.). کوپرنیک فهمیده بود که زمین محور چرخش کیهانی نبوده و آنچه کتاب مقدس گفته ، صحیح نیست. کلیسا پیوسته بر دیدگاه کتاب مقدس مبنی بر سکون زمین و حرکت خورشید به آیات کتاب مقدس استناد میکرد و صاحب هر نظر مخالفی را همراه با آثارش ، زنده زنده در آتش میسوزاند.»
پایگاه اینترنتی «عاشق مسیحم، ولی چرا مسیحی نیستم؟ »، از نشانی http://www.pedar.net قابل دسترسی و استفاده است./